welcome to us

WE kurban produk QUALITY BEST

Weifang Maochen Chemical Co., Ltd. perusahaan grup, ngarahke ing Swimming kimia blumbang; Bactericides (Biocides) / Pengawet, produk Coal lan ing. Pabrik dumunung ing Weifang, Langkawi Shandong, China. Kanthi luwih saka 15 taun pengalaman ing industri kimia, Langkawi Maochen Chemical Co., Ltd. iku salah siji saka premier supplier Disinfectant ing China. Minangka Produsèn dipercaya lan biso dipercoyo, kita gawé lan kaca kanggo kabeh sak donya. Kita pelanggan saka Australia, Israel, wétan South-, Mid-wétan, EUR, US, Mexico, Chile etc, luwih saka 20 negara.

produk panas

TCCA (asam Trichloroisocyanuric)

Minangka Disinfectant kanggo kolam renang, air panas, saunas, spa; Aquaculture, blumbang iwak; Industry perawatan banyu, lingkungan urip lan supaya ing

Sinau
luwih +

SDIC (Sodium Dichloroisocyanuric)

Minangka Disinfectant kanggo kolam renang; banyu Industry, banyu, bleaching, lingkungan urip lan supaya ngombé ing.

Sinau
luwih +

calcium hypochlorite

Bisa digunakake digunakake minangka disinfectant, bleaching agen utawa antioksidan asil kanggo kolam-kolam, banyu ngombé, cooling menara & limbah lan banyu sampah etc.

Sinau
luwih +
  • Triclosan –High Performance Disinfectant for Corona 19

    TRICLOSAN Other name: triclosan, triclosan new, jade clean new, clean English name: Triclosan 2,4,4 ‘-trichloro-2′ -hydroxydiphenylether Chemical name: 2, 4, 4′ — trichloro-2 ‘– hydroxyl diphenyl ether, 5-chloro-2 –...

  • Thank You for Your Concern

    China has been through hard time more than one month . In the past one month , all of chinese fought together ,face Corona virus actively. Here , we will say ” THANKS “ for all of you ! Many concering messages , greetings to us every day . It’s your words, warmed us and made us full o...