добредојдени да ни

Ние нудиме најдобар квалитет на производите

Weifang Maochen Хемиски копродукции, Ltd е група компанија, фокусирајќи се на Базен хемикалии; Bactericides (биоциди) / конзерванси, јаглен производи и така натаму. Фабрики се наоѓа во Weifang, провинцијата Шандонг, Кина. Со повеќе од 15 години искуство во хемиската индустрија, Weifang Maochen Хемиски копродукции, Ltd е еден од премиерот дезинфекција добавувачи во Кина. Како сигурен и реномирана производител, ние произведуваме и извоз во целиот свет. Нашите клиенти од Австралија, Израел, Југоисточниот, Блискиот Исток, евра, САД, Мексико, Чиле, итн, повеќе од 20 земји.

топла производи

TCCA (трихлороизоцијанурска киселина)

Како средство за дезинфекција за базен, топли извори, сауни, спа; Аквакултура, рибник; Индустрија третман на вода, животна средина и така натаму

ДОЗНАЈ
ПОВЕЌЕ +

SDIC (Натриум Dichloroisocyanuric)

Како средство за дезинфекција за базен; Индустријата за вода, вода за пиење, белење, животната средина и така натаму.

ДОЗНАЈ
ПОВЕЌЕ +

Калциум хипохлорит

Може да се користи како средство за дезинфекција, белење агент или антиоксидант резултат за базен, вода за пиење, ладење кула и канализација и отпадни води итн

ДОЗНАЈ
ПОВЕЌЕ +
  • PHMB

    Polyhexamethylene Biguanidine Hydrochloride(PHMB) 1. CAS RN: 27083-27-8;32289-58-0 2.English Name:Polyhexamethylene biguanidine hydrochloride(PHMB) Chemical Name: N,N”’-1,6-hexanediylbis[N'-cyano-, polymer with1,6-hexanediamine, hydrochloride; 1,6-Hexanediamine, polymer with N,N...

  • Triclosan –High Performance Disinfectant for Corona 19

    TRICLOSAN Other name: triclosan, triclosan new, jade clean new, clean English name: Triclosan 2,4,4 ‘-trichloro-2′ -hydroxydiphenylether Chemical name: 2, 4, 4′ — trichloro-2 ‘– hydroxyl diphenyl ether, 5-chloro-2 –...