mirëpritur të na

Ne ofrojmë produkte të cilësisë më të mirë

Weifang Maochen Chemical Co, Ltd është një kompani grup, duke u fokusuar në kimikateve pishinë; Bactericides (biocideve) / preservatives, produkteve të qymyrit dhe kështu me radhë. Fabrikat janë të vendosura në Weifang, Shandong Province, China. Me më shumë se 15 vjet eksperiencë në industrinë kimike, Weifang Maochen Chemical Co, Ltd, është një nga furnizuesit dezinfektues kryeministrit në Kinë. Si prodhues i besueshëm dhe me reputacion, ne prodhimin dhe eksportin në të gjithë botën. Klientët tanë nga Australia, Izraeli, jug-lindje, Mid-lindje, euro, SHBA, Meksika, Kili etj, më shumë se 20 vende.

produktet e nxehtë

TCCA (acid trikloroizocianurik)

Si dezinfektues për pishinë, burimet e nxehtë, sauna, banjë; Akuakulturë, pellg peshk; trajtimit të Industrisë të ujit, mjedisit jeta dhe kështu me radhë

MËSONI
më shumë +

SDIC (Sodium Dichloroisocyanuric)

Si dezinfektues për pishinë; ujë të industrisë, ujë, zbardhues, mjedisit jetësor dhe kështu të pijshëm në.

MËSONI
më shumë +

hypochlorite kalcium

Mund të përdoren gjerësisht si dezinfektues, zbardhues agjent ose oxidant që rezultojnë për pishinë, ujë të pijshëm, ftohje kullë & zeza dhe ujërat e zeza, etj

MËSONI
më shumë +
  • PHMB

    Polyhexamethylene Biguanidine Hydrochloride(PHMB) 1. CAS RN: 27083-27-8;32289-58-0 2.English Name:Polyhexamethylene biguanidine hydrochloride(PHMB) Chemical Name: N,N”’-1,6-hexanediylbis[N'-cyano-, polymer with1,6-hexanediamine, hydrochloride; 1,6-Hexanediamine, polymer with N,N...

  • Triclosan –High Performance Disinfectant for Corona 19

    TRICLOSAN Other name: triclosan, triclosan new, jade clean new, clean English name: Triclosan 2,4,4 ‘-trichloro-2′ -hydroxydiphenylether Chemical name: 2, 4, 4′ — trichloro-2 ‘– hydroxyl diphenyl ether, 5-chloro-2 –...