kompani

kompani

/ Kompania /

Weifang Maochen Chemical Co, Ltd është një kompani grup, duke u fokusuar në kimikateve pishinë; Bactericides (biocideve) / preservatives, produkteve të qymyrit dhe kështu me radhë. Fabrikat janë të vendosura në Weifang, Shandong Province, China.
Me më shumë se 15 vjet eksperiencë në industrinë kimike, Weifang Maochen Chemical Co, Ltd, është një nga furnizuesit dezinfektues kryeministrit në Kinë. Si prodhues i besueshëm dhe me reputacion, ne prodhimin dhe eksportin në të gjithë botën. Klientët tanë nga Australia, Izraeli, jug-lindje, Mid-lindje, euro, SHBA, Meksika, Kili, etj, më shumë se 20 vende.

Ne ofrojmë më poshtë:
kimikatet Pishina
Biocidet & preservatives
dezinfektues 
Coal Products 

Misioni ynë:
Në përputhje Quality
Konkurruese Çmimi
shpërndarjen në kohë 
përgjigje të shpejtë 

Mirë se vini të gjithë ju që të kontaktoni dhe të na vizitoni për bashkëpunim të mëtejshëm tonë , studimit dhe të zhvillojnë së bashku!