ngabagéakeun ka kami

Urang nawarkeun produk kualitas pangalusna

Weifang Maochen Kimia Co., Ltd. nyaéta parusahaan Grup, fokus dina Kolam kimia kolam renang; Bactericides (Biocides) / pengawet, produk Batubara jeung saterusna. Pabrik anu lokasina di Weifang, Propinsi Shandong, Cina. Kalayan leuwih ti 15 taun pangalaman di industri kimia, Weifang Maochen Kimia Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji Premier suppliers disinféktan di Cina. Salaku produsén dipercaya jeung reputable, urang mroduksi sarta ékspor ka sadaya sakuliah dunya. konsumén urang ti Australia, Israél, wétan South-, Mid-wétan, eur, AS, Mexico, Chili jsb, leuwih ti 20 nagara.

produk panas

TCCA (asam Trichloroisocyanuric)

Salaku disinféktan pikeun kolam renang, cinyusu panas, saunas, spa; Aquaculture, balong lauk; Industri perlakuan cai, lingkungan hirup jeung saterusna

Diajar
MORE +

SDIC (Natrium Dichloroisocyanuric)

Salaku disinféktan pikeun kolam renang; cai industri, cai, pemutihan, lingkungan hirup sarta jadi minum on.

Diajar
MORE +

kalsium hypochlorite

Bisa loba dipaké salaku disinféktan, pemutihan agén atanapi oxidant hasilna keur ngojay-kolam renang, cai nginum, cooling tower & kokotor na cai limbah jsb

Diajar
MORE +
  • Triclosan –High Performance Disinfectant for Corona 19

    TRICLOSAN Other name: triclosan, triclosan new, jade clean new, clean English name: Triclosan 2,4,4 ‘-trichloro-2′ -hydroxydiphenylether Chemical name: 2, 4, 4′ — trichloro-2 ‘– hydroxyl diphenyl ether, 5-chloro-2 –...

  • Thank You for Your Concern

    China has been through hard time more than one month . In the past one month , all of chinese fought together ,face Corona virus actively. Here , we will say ” THANKS “ for all of you ! Many concering messages , greetings to us every day . It’s your words, warmed us and made us full o...